• Mit hazudik Diótörő? - szegeztem a kérdést Olegnek. - Honnan tudsz erről? Miért nem mondtad?
  • Várj csak, Zizi, szépen sorban válaszolok. Azért nem meséltem, mert nem tudok semmi pontosat. Csak annyit, hogy valami nem stimmel. Nem vagyok benne biztos, hogy nem orosz, de az akcentusa… nem is hasonlít a szentpétervári akcentusra, amiről azt vallja: onnan való. Nem lehet herceg sem, hidd el: a királyi család nem olyan nagy, hogy soha nem hallott, ismeretlen hercegek bukkanjanak fel rajta fél világgal arrébb, egy aprócska téli városban.
  • Oleg, de nem lehet hogy… ó, pedig úgy szeretném, ha igaz lenne! Milyen romantikus lenne egy igazi herceg itt nálunk!
  • Zizi, drágám, nem biztos, hogy a valóság nem épp ilyen érdekes. Lehet, hogy ő egy nemzetközi szélhámos! - Oleg határozottan vigyorog.
  • Oleg, ne viccelj már. Mit kezdene itt egy nemzetközi szélhámos? Elrabolja a karácsonyfadíszeinket?
  • Tudod, igazad van. Ez az a gondolat, amiért nem lepleztem le. Nem hiszem, hogy rosszat akar. Lehet, hogy tényleg csak egy szép karácsonyt szeretne eltölteni valahol, és nagyon egyedül van.

Magammal cibáltam Oleget, elsétáltunk vacsorázni Bella éttermébe. Ilyen későn ne dolgozzon már, nem igaz? Inkább vacsoráztunk egy csodás libasültet karamellás almával és Bella ropogós krumplijával. Jól kibeszéltük Diótörőt. Megegyeztünk, hogy meghívjuk vacsorára, és jól kifaggatjuk. Pusztán jószomszédi érdeklődésből, megértitek, és ha kiderülnek a titkai, csak annál jobb...

Bella.JPG

Szerző: Démétér  2016.12.17. 13:00 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csengettyuvarosmesei.blog.hu/api/trackback/id/tr6012053213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása